VI. Magyar „NOTES” Konferencia

Konferencia

Évek óta az invasiv endoscopia és a minimál invasiv sebészet határterülete a témája a konferenciánknak. Olyan találkozó ez, ahol a belgyógyászok és sebészek végre meg-ismerkedhetnek egymás eredményeivel, eszmét cserélhetnek. Idén sem tervezzük ezt másképp.

A konferencia első blokkjában a single incision gyereksebészeti és a minimál invasiv retroperitonealis műtét lehetőségek mellett a hasi és endoscopos ultrahang vezérelt minimál invasiv beavatkozásoké lesz a főszerep. Ezúttal is sikerült egy nagy tapasztalattal bíró japán szakembert meghívni, aki az előadása után élőben is bemutatja majd az EUS nyújtotta lehetőségeket.

A második blokkban az endoscopos beavatkozások és a laparoscopos műtétek team munkáját elemezzük majd - több szemszögből.

A szünet után a nyelőcső beidegzési zavarainak minimál invasiv endoscopos és sebészi kezeléseit vesszük górcső alá a sebészek és belgyógyászok szemszögéből is.
A konferencia utolsó szakaszában újabb élő műtéti beavatkozást láthatunk, miközben a széklet transzplantációtól a kapszula endoscopia adta lehetőségekig kapunk rövid áttekintést.
Nem hiányozhat idén sem a konferencia programjából a cégek bemutatója, és a gyakorlási lehetőség sem.

Kérjük, március első szombati napjára ne szervezzenek más programot! Látogassanak el hozzánk, és mi garantáljuk Önöknek, hogy a tavasz első hétvégi napján - az újdonságok megismerése során - jól fogják érezni magukat!

A részletes program itt található