FIGAMU VIII. kongresszusa

Balaton

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportja 2013-ban már nyolcadik alkalommal rendezheti meg éves konferenciáját. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján büszkén állíthatjuk, hogy a rendezvény komoly rangot vívott ki magának úgy a szakmai, mint a társasági programok vonatkozásában.

A kongresszus fő témái a hazánkban remélhetőleg komoly fejlődés előtt álló endoszkópos ultrahangvizsgálat, a parenteralis és enteralis táplálás aktua- litásai, valamint a gasztroenterológia és a várandósság határterületei lesznek. Külön szekcióban rendezzük a sebészek és a belgyógyász-gasztroenterológusok „mérkőzését”, itt az epeúti betegségek ellátása kerül fókuszba. A FIGAMU döntően a fiatalokért , de nem csak a fiataloknak jött létre.

Szeretettel várunk mindenkit a Balaton tavaszi illatos, zöldülő partjára, aki a gasztroenterológia iránt érdeklődik és a szakmai épülés mellett szívesen tölt el két estét régi és új barátok társaságában.

Találkozzunk Balatonalmádiban!

A szervezők nevében:

Pák Péter
FIGAMU Elnöke

Letölthető dokumentumok:

Első értesítő

Jelentkezési lap

[permalink p="50" target="self"]FIGAMU Alapítványi támogatás igénylése[/permalink]

[permalink p="7805" target="self"]Motilitási tréning és Kapszula Endoszkópos tréning a FIGAMU VIII. kongresszuson[/permalink]