FIGAMU VII. kongresszusa

2012. március 30-április 1. között került megrendezésre a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának (FIGAMU) hetedik kongresszusa, ezúttal a hagyományokat megszakítva, új helyszínen Mezőkövesden, a Balneo Zsory Thermal & Wellness Hotelban, 169 regisztrált résztvevővel. A kongresszus fővédnöke Prof. Dr. Wittmann Tibor, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság elnöke volt.

A kongresszusnak idén 3 fő témaköre volt, melyek a gasztroenterológia és a sebészet, az intenzív terápia és az onkológia határterületeit célozták meg. A hagyományokhoz híven minden témakörben elsőször a “state-of-the art” előadásokat hallgathattuk meg a szakma elismert képvielőitől, majd azokhoz a FIGAMU tagok által beküldött esetismertetések kapcsolódtak. A közönség által a legjobbnak ítélt, az egyes támákhoz kapcsolódó  esetismertetések előadói a rendezvény szponzorai által felajánlott hazai kongresszusi részvételt nyertek, így Dr. Dede Kristóf (Budapest), Dr. Farkas Klaudia (Szeged), Dr. Czepán Mátyás (Szeged) és Dr. Valovics Ferenc (Esztergom).

Március 31-én ismételten sor került közgyűlésre, melynek keretein belül a két év elteltével új FIGAMU vezetőségválasztás történt, az új vezetőség elnöke Dr. Pák Péter, titkára Dr. Gecse Krisztina, tagok Dr. Pár Gabriella, Dr. Szőnyi Mihály, Dr. Horváth Miklós, Dr. Schafer Eszter, Dr. Dubravcsik Zsolt, Dr. Hritz István és Dr. Szíjártó Attila; tiszteletbeli elnök Dr. Bajor Judit. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a kongresszus felkért előadóinak a színvonalas előadásokért, a fiatal kollégáknak a tanulságos esetbemutatásokért, a rendezvény támogatóinak és nem utolsó sorban a Mis&Bos Kft-nek az esti jóhangulatról is gondoskodó kiváló szervezésért.

Letölthető dokumentumok:

FIGAMU VII. Kongresszusa – Programfüzet

A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.

A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.A kép eltávolítva.

[clear]

 

 

[permalink p="7679" target="self"]Az összes fotó megtekintése[/permalink]

 

Előadások

2012. március 30. (péntek)

 

Interaktív esetismertetések:

2012. március 31. (szombat)

 

Interaktív esetismertetések I.:

Interaktív esetismertetések II.:

 

2012. április 1. (vasárnap)

 

Interaktív esetismertetések: